Ita­li­aan­se ka­bel­jauw­scho­tel

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de kabeljauw met de helft van de olie. Halveer de tomaatjes. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ratatouillemix ca. 3 min. Schep de tomaatjes door de ratatouille en bak nog 2 min. mee.
  2. Bak ondertussen in een koekenpan met antiaanbaklaag de kabeljauwfilet in ca. 5 min. lichtbruin en gaar. Keer de vis halverwege de baktijd voorzichtig om. Verdeel de rijst en ratatouille over borden en leg de kabeljauwfilet erop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 310 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Italiaanse kabeljauwschotel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ita­li­aan­se ka­bel­jauw­scho­tel

1
1
  • 300 g snelkookrijst
  • 450 g kabeljauwfilet
  • 1 zakje Italiaanse roerbakolie & kruiden
  • 250 g cherrytomaten

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de kabeljauw met de helft van de olie. Halveer de tomaatjes.

2
2
  • 400 g ratatouillemix

Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ratatouillemix ca. 3 min. Schep de tomaatjes door de ratatouille en bak nog 2 min. mee.

3
3

Bak ondertussen in een koekenpan met antiaanbaklaag de kabeljauwfilet in ca. 5 min. lichtbruin en gaar. Keer halverwege de baktijd voorzichtig om.

4
4

Verdeel de rijst en ratatouille over borden en leg de kabeljauwfilet erop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.