Pen­ne met broc­co­li­sa­la­de

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten, afspoelen met koud stromend water en goed laten uitlekken. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Peper en ansjovis ca. 2 minuten bakken. Specialità toevoegen en verwarmen. Dressing roeren van rest van olie en azijn, zout en peper naar smaak toevoegen. Ui pellen, in stukjes snijden en met dressing door broccoli mengen. Penne serveren met salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.