Va­nil­le­yog­hurt met ap­pel­com­po­te

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster muesli in droge koekenpan. Laat afkoelen op bord. Meng appelcompote met abrikozenjam. Verdeel abrikozen-appel compote over vier schaaltjes. Schep helft van muesli erop. Verdeel yoghurt erover. Strooi rest van muesli erover. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 36-37

Vanilleyoghurt met appelcompote

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Va­nil­le­yog­hurt met ap­pel­com­po­te

1
1
  • 8 el muesli
  • 1 pot appelcompote
  • 4 el abrikozenjam
  • 500 ml milde vanilleyoghurt

Rooster muesli in droge koekenpan. Laat afkoelen op bord. Meng appelcompote met abrikozenjam. Verdeel abrikozen-appel compote over vier schaaltjes. Schep helft van muesli erop. Verdeel yoghurt erover. Strooi rest van muesli erover. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.