Kalfs­oes­ter met bloem­kool en broc­co­li

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoonboenen en in ca. 20 minuten met schil gaarkoken. Groente schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Groente ca. 3 minuten koken. In vergiet laten uitlekken. In koekenpan helft van boter verhitten. Kalfsoesters in ca. 6 minuten rosé bakken. Halverwege keren. Intussen in wok rest van boter verhitten en groente nog ca. 5 minuten roerbakken. Groentesaus maken volgens gebruiksaanwijzing. Saus door groente scheppen. Kalfsoesters bestrooien met zout en peper. Serveren met aardappels en gemengde groente.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.