Ka­bel­jauw­cur­ry

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Peultjes schoonmaken. Kabeljauwfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. In pan olie verhitten. Kabeljauw in ca. 3 minuten bruin bakken. Uit pan scheppen en warmhouden. In bakvet ui en paprika 3 minuten bakken. Currypasta, kokosmelk en peultjes toevoegen en geheel aan de kook brengen. Ca. 5 minuten laten sudderen, op smaak brengen met zout. Laatste minuut kabeljauw meeverwarmen (niet meer roeren). Serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.