Soes­jes­to­ren­tjes met cho­co-ka­ra­mel­saus

Zo snel en simpel te maken, zo prachtig op je bord.

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans nagerecht Zo snel en simpel te maken, zo prachtig op je bord. 4 personen
3 23

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak op 4 borden een klein soesjestorentje door 3 soesjes in een driehoek tegen elkaar te leggen en er eentje bovenop te leggen. Snijd de Marsen in stukjes en doe in een steelpan met de melk. Verwarm op laag vuur tot de chocolade helemaal gesmolten is en er een egale saus is ontstaan. Schenk de saus over de torentjes. Bestrooi met wat poedersuiker.

variatietip:

De karamelsaus is ook verrukkelijk over vanillepudding of slagroomijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 60 mg
  • vezels 0 g
Tags
Ook te zien in

Soesjestorentjes met choco-karamelsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Soes­jes­to­ren­tjes met cho­co-ka­ra­mel­saus

1
1
  • 16 slagroomsoesjes

Maak op 4 borden een klein soesjestorentje door 3 soesjes in een driehoek tegen elkaar te leggen en er eentje bovenop te leggen.

2
2
  • 2 Marsen
  • 2 el volle melk

Snijd de Marsen in stukjes en doe in een steelpan met de melk. Verwarm op laag vuur tot de chocolade helemaal gesmolten is en er een egale saus is ontstaan.

3
3
  • 4 el poedersuiker om te bestuiven

Schenk de saus over de torentjes. Bestrooi met wat poedersuiker.

variatietip:

De karamelsaus is ook verrukkelijk over vanillepudding of slagroomijs.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.