Maal­tijd­soep met spi­na­zie en kip

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan olie verhitten. Groente ca. 3 minuten bakken. Soep toevoegen en tegen de kook aan brengen. Kipfilet in blokjes snijden. Kip aan soep toevoegen en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met stokbrood en roomboter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.