Pas­ta met ri­cot­ta en ri­vier­kreef­tjes

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken. Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca. 4 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen. Tagliatelle en groente apart serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.