Roer­baksoep met su­ri­mi

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten, knoflook en groentemix ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water, bouillontabletten, gembersiroop en vissaus toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Intussen surimi in stukjes snijden. Zodra soep kookt, rijst in soep strooien en ca. 4 minuten koken. Laatste minuut surimi toevoegen en meeverwarmen. Soep op smaak brengen met peper en vissaus. Lekker met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.