Ra­vi­o­li met vier soor­ten kaas

Lekker veel ham, lekker veel kaas en lekker veel kruiden: wie smult niet van dit pastarecept?

(110)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Lekker veel ham, lekker veel kaas en lekker veel kruiden: wie smult niet van dit pastarecept? 4 personen
3 110

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.
  2. Kook de ravioli in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Laat intussen de tomatenblokjes uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
  3. Verwarm in een pan de tomatenblokjes, kaassaus, tomatenreepjes, hamblokjes en kruiden zachtjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli en saus in de ovenschaal en meng goed.
  4. Gratineer de schotel ca. 10 min. Meng de sla en dressing. Serveer de ravioli met sla.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 32-33

Ravioli met vier soorten kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ra­vi­o­li met vier soor­ten kaas

1
1

Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.

2
2
  • 500 g ravioli 4 formaggi
  • 800 g tomatenblokjes
  • 6 gedroogde tomaten

Kook de ravioli in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Laat intussen de tomatenblokjes uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.

3
3
  • 200 g salsa ai 4 formaggi
  • 220 g hamblokjes
  • 1 tl Italiaanse kruiden

Verwarm in een pan de tomatenblokjes, kaassaus, tomatenreepjes, hamblokjes en kruiden zachtjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli en saus in de ovenschaal en meng goed.

4
4
  • 200 g gemengde friseesla
  • 4 el slafris naturel

Gratineer de schotel ca. 10 min. Meng de sla en dressing. Serveer de ravioli met sla.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.