Ca­ke met abri­ko­zen­spread

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
2 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardbeien wassen en halveren. Gember snipperen. In keukenmachine of met staafmixer abrikozen met honing pureren. Crème fraîche half opkloppen. Abrikozen en gember voorzichtig door crème fraîche roeren. Spread over plakjes cake verdelen. Garneren met aardbeien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.