Bruschet­ta met spi­na­zie

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
2 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie in grove stukken snijden. Sjalotje en knoflook pellen en snipperen. Olijven fijn snijden. In wok of koekenpan olie verhitten en knoflook en sjalotje ca. 2 minuten fruiten. Olijven ca. 1 minuut meebakken. Spinazie, onder goed roeren, ca. 2 minuten meebakken. Van ciabatta 8 sneetjes snijden (rest wordt niet gebruikt). Beleggen met spinaziemengsel. Bestrooien met kaas en peper. Bruschetta nog ca. 3 minuten in oven bakken. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.