Ome­let met tau­gé

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet in kleine blokjes snijden. In kom eieren met 3 eetlepels water loskloppen. Pakjes mix toevoegen en ca. 3 minuten laten staan. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. Tomaatplakjes bestrooien met peper en zout. Ui pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten. Ui ca. 1 minuut bakken en kipfilet toevoegen. Ui en kip uit pan scheppen en goed door omeletmengsel roeren. 4 kleine omeletten bakken volgens gebruiksaanwijzing. Omelet vullen met taugé. Omeletten serveren met brood en plakjes tomaat.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.