Pi­kan­te kaas-kal­koen­bur­ger

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In koekenpan olie verhitten en kalkoenburgers in ca. 10 minuten gaar bakken. Bakplaat met bakpapier bekleden. Burgers op bakplaat leggen (bij bereiding lang van tevoren burgers eerst in bakpapier verpakt in koelkast bewaren).
  2. Oven voorverwarmen op 220 °C. Stilton in plakjes snijden en over burgers verdelen. Sla in flinterdunne reepjes snijden. Broodjes en kalkoenburgers in oven schuiven. Na ca. 5 minuten broodjes uit oven nemen en bijna geheel opensnijden. Binnenkant besmeren met ketchup. Hete kalkoenburgers uit oven nemen, in broodjes leggen, garneren met slareepjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.