Brood­je rau­we ham en rook­kaas

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
4 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten schrikken. Afgekoelde eieren pellen, (met eisnijdertje) in plakken snijden en bestrooien met zout en peper. Intussen blad van kropje little gem loshalen. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Tomaten in dunne plakken snijden. Kapjes van Italiaanse bollen afsnijden, broodkruim met vingers uit bol plukken. Elke uitgeholde broodbol met bolle kant van lepel insmeren met eetlepel olijfmayonaise. Bollen achtereenvolgens vullen met laagje sla, ham, kaas, tomaat, ei en radijs. Vulling stevig aandrukken, kapje weer op broodje zetten. Bollen strak inpakken in folie en (gekoeld) meenemen voor onderweg.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.