Gnoc­chi met kalfs­oes­ter

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote pan water met zout aan de kook brengen. Van boter 1 eetlepel achterhouden, rest in steelpan op laag vuur laten smelten. Steeltjes van salie verwijderen, blad in reepjes snijden en door gesmolten boter mengen. Gnocchi in pan kokend water laten glijden, snijboontjes toevoegen en water opnieuw aan de kook brengen. Gnocchi in ca. 5 minuten gaar koken (gnocchi komen dan bovendrijven). Afgieten en warmhouden. Intussen in ruime koekenpan 1 eetlepel boter verhitten, kalfsoesters in ca. 7 minuten aan beide zijden bruin en van binnen rosé bakken. Gnocchi en snijbonen over twee borden verdelen, kalfsoester ernaast leggen. Warme salieboter erover schenken en bestrooien met versgemalen zwarte peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.