Ta­gli­a­tel­le met broc­co­li­pu­ree

(20)waardeer
Een lekker wereldkeuken recept. Het vegetarische hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: broccoli, verse tagliatelle, MonChou Pan & Oven, verse basilicum en amandelschaafsel Wereldkeuken hoofdgerecht 4 personen 645 kcal
3 20

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in stukken snijden. In pan met bodempje water broccoli in ca. 10 minuten gaar koken en afgieten. Enkele roosjes apart houden. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. MonChou en basilicum bij broccoli in pan doen, ca. 2 minuten verwarmen en met staafmixer grof pureren. Amandelschaafsel in droge koekenpan goudbruin roosteren. Pasta over vier borden verdelen. Broccolipuree over pasta scheppen, garneren met achtergehouden broccoliroosjes en amandelschaafsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 645 kcal
  • Eiwit 37 g
  • Vet 27 g
  • Koolhydraten 33 g
Tags
Ook te zien in magazine

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.