Spi­na­zie-gor­gon­zo­la­soep met kal­koen

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
2 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bleekselderij wassen, dun schillen (om draden te verwijderen) en in boogvormige plakjes snijden. Kalkoenfilet in repen snijden, 1 eetlepel olie erover druppelen. Pistolet doormidden snijden. Binnenzijde met rest van olie bestrijken. Grillpan verhitten tot deze gloeiend heet is. Pistolet in ca. 2 minuten goudbruin roosteren. Vervolgens kalkoenrepen in 3-4 minuten gaar grillen. Intussen in pan soep verhitten. Bleekselderijboogjes erdoor roeren. Soep in kom schenken, kalkoenrepen in soep leggen. Serveren met pistolet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 815 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 55 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.