Muesli­rots­jes met wit­te cho­co­la­de

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 16 stuks
4 55

Ingrediënten

16 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Smelt boter en honing in steelpan. Roer muesli erdoor en laat in enkele minuten karameliseren. Laat mengsel afkoelen. Verwarm oven voor op 150 °C. Hak chocolade in stukjes en schep door mueslimengsel. Maak met lepel bergjes van muesli-chocolademengsel in papieren vormpjes of op bakpapier. Plaats vormpjes op bakplaat en bak rotsjes 10 minuten in midden van oven. Laat volledig afkoelen voor serveren.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Mueslirotsjes met witte chocolade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Muesli­rots­jes met wit­te cho­co­la­de

1
1
  • 25 g roomboter
  • 2½ el bloemenhoning
  • 125 g krokante muesli

Smelt boter en honing in steelpan. Roer muesli erdoor en laat in enkele minuten karameliseren. Laat mengsel afkoelen. Verwarm oven voor op 150 °C.

2
2
  • 75 g witte chocolade

Hak chocolade in stukjes en schep door mueslimengsel. Maak met lepel bergjes van muesli-chocolademengsel in papieren vormpjes of op bakpapier. Plaats vormpjes op bakplaat en bak rotsjes 10 minuten in midden van oven. Laat volledig afkoelen voor serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.