Fram­bo­zen­sor­bet­ijs

Eenvoudig te maken in de keukenmachine. Lemon curd geeft een extra smaakaccent.

(126)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht Eenvoudig te maken in de keukenmachine. Lemon curd geeft een extra smaakaccent. 4 personen
4 126

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de bevroren frambozen, lemon curd, poedersuiker en 2 el heet water in de keukenmachine. Meng in 2 min. tot het mooi glad is. Is het nog te korrelig, voeg dan extra heet water toe. Serveer het ijs direct. Lekker met wat lobbig geklopte slagroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 40 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 2 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Frambozensorbetijs

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fram­bo­zen­sor­bet­ijs

1
1
  • 250 g frambozen
  • 1 el lemon curd
  • 1 el poedersuiker

Doe de bevroren frambozen, lemon curd, poedersuiker en 2 el heet water in de keukenmachine. Meng in 2 min. tot het mooi glad is. Is het nog te korrelig, voeg dan extra heet water toe.

2
2

Serveer het ijs direct. Lekker met wat lobbig geklopte slagroom.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.