Piz­za­ba­guet­tes met pa­pri­ka en sa­la­mi

Frankrijk en Italië ineen: kwestie van je stokbrood als een pizza beleggen.

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht Frankrijk en Italië ineen: kwestie van je stokbrood als een pizza beleggen. 4 personen
3 72

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de baguettes in de lengte. Bestrijk de helften met de tomatensaus.
  2. Halveer de plakjes salami en beleg de baguettehelften ermee. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de salami. Snijd het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Leg de paprika op de baguettes.
  3. Leg de pizzabaguettes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 15 min. in het midden van de oven.
  4. Doe de slamelange in een schaal en besprenkel met de balsamicoazijn. Serveer de pizzabaguettes met de salade.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 15 g
  • natrium 1.135 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Pizzabaguettes met paprika en salami

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Piz­za­ba­guet­tes met pa­pri­ka en sa­la­mi

1
1
  • 2 baguettes
  • 8 el pizzassimo (tomatensaus)

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de baguettes in de lengte. Bestrijk de helften met de tomatensaus.

2
2
  • 200 g salami
  • 2 bollen mozzarella

Halveer de plakjes salami en beleg de baguettehelften ermee. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de salami.

3
3
  • 2 puntpaprika's

Snijd het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Leg de paprika op de baguettes.

4
4

Leg de pizzabaguettes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 15 min. in het midden van de oven.

5
5
  • 100 g rucolaslamelange
  • 2 el balsamicoazijn

Doe de slamelange in een schaal en besprenkel met de balsamicoazijn. Serveer de pizzabaguettes met de salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.