Brood­je bar­be­cue­bief­stuk

Biefstuk van de barbecue krijgt zo'n geweldig lekkere grillsmaak.

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
zuid-amerikaans hoofdgerecht Biefstuk van de barbecue krijgt zo'n geweldig lekkere grillsmaak. 4 personen
2 81

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Meng de biefstuk met de olie en Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de biefstuk 30 min. afgedekt marineren. Rooster de biefstukken 7 min. op de barbecue, keer halverwege.
  2. Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander fijn. Snijd de tomaat in kleine stukjes. Snijd de jalapeños fijn. Meng met de tomaat, ui, koriander en azijn. Voeg eventueel zout toe. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenkant met het jalapeñomengsel. Beleg met wat rucola. Snijd de biefstukken horizontaal in plakken van 2 cm. Leg de biefstuk in de broodjes en verdeel de rest van het jalapeñomengsel erover.
video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 49 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 925 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Broodje barbecuebiefstuk

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­je bar­be­cue­bief­stuk

1
1

Steek de barbecue aan.

Barbecue aansteken

Instructievideo

01:07 min.

2
2
  • 4 biefstukken
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl Italiaanse kruiden

Meng de biefstuk met de olie en Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de biefstuk 30 min. afgedekt marineren.

3
3

Rooster de biefstukken 7 min. op de barbecue, keer halverwege.

4
4
  • 1 ui
  • 7½ g koriander
  • 3 tomaten

Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander fijn. Snijd de tomaat in kleine stukjes.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

5
5
  • 1 el jalapeños
  • 1 el rodewijnazijn

Snijd de jalapeños fijn. Meng met de tomaat, ui, koriander en azijn. Voeg eventueel zout toe.

6
6
  • 8 shoarmabroodjes

Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

7
7
  • 40 g rucola

Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenkant met het jalapeñomengsel. Beleg met wat rucola.

8
8

Snijd de biefstukken horizontaal in plakken van 2 cm. Leg de biefstuk in de broodjes en verdeel de rest van het jalapeñomengsel erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.