Ha­ver­mout­pap van aman­del­melk, ap­pel en ka­neel

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands ontbijt 4 personen
3 72

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng de amandelmelk aan de kook. Roer de havermout en kaneel erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal van het vuur en laat 5 min. staan. Breng event. op smaak met suiker of honing.
  2. Snijd ondertussen de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Garneer de havermoutpap met de appel en kaneel.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 125 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ha­ver­mout­pap van aman­del­melk, ap­pel en ka­neel

1
1
  • 1 liter amandelmelk
  • 100 g havermout
  • 1 tl gemalen kaneel

Breng de amandelmelk aan de kook. Roer de havermout en kaneel erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal van het vuur en laat 5 min. staan. Breng event. op smaak met suiker of honing.

2
2
  • 2 appels

Snijd ondertussen de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Garneer de havermoutpap met de appel en kaneel.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.