Pak­soi met oes­ter­saus en mi­ni­mais

Knapperige paksoi in een kleurrijke wokschotel.

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht Knapperige paksoi in een kleurrijke wokschotel. 4 personen
3 27

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de knoflook fijn en laat de minimaiskolfjes uitlekken. Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook, oestersaus, mais en ananas toe en roerbak 2 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Serveer direct.

combinatietip:

Lekker met gegrilde kipfilet en mihoen.

serveertip:

Houd je van pittig? Maal er aan tafel dan nog wat chilipeper uit de molen over.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 705 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Paksoi met oestersaus en minimais

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pak­soi met oes­ter­saus en mi­ni­mais

1
1
  • 1 teen knoflook
  • 425 g minimaiskolfjes

Snijd de knoflook fijn en laat de minimaiskolfjes uitlekken.

Knoflook snijden

Instructievideo

00:57 min.

2
2
  • 1 el wokolie
  • 3 el oestersaus
  • 250 g verse ananasstukjes
  • 600 g gesneden paksoi

Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook, oestersaus, mais en ananas toe en roerbak 2 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Serveer direct.

combinatietip:

Lekker met gegrilde kipfilet en mihoen.

serveertip:

Houd je van pittig? Maal er aan tafel dan nog wat chilipeper uit de molen over.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.