Naan met lams­worst­jes en sa­la­de

Heel snel op tafel, broodjes met lamsworst en frisse salade.

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Heel snel op tafel, broodjes met lamsworst en frisse salade. 4 personen
3 50

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de ui in ringen en de koriander grof. Meng de spitskool, rauwkost, uienringen, yoghurt, koriander, peper en eventueel zout.
  2. Verhit de grillpan. Gril de worstjes in 8 min. bruin en gaar. Rooster ondertussen het naanbrood in een koekenpan zonder boter of olie tot het warm en knapperig is.
  3. Snijd de naanbroden open en vul ze met wat salade en serveer met de lamsworstjes en mangochutney. Serveer de rest van de salade apart erbij.

variatietip:

Je kunt de lamsworstjes ook vervangen door gekruide worstjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 1.170 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Naan met lamsworstjes en salade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Naan met lams­worst­jes en sa­la­de

1
1
  • 2 rode uien
  • 15 g koriander
  • 300 g gesneden spitskool
  • 150 g rauwkost pittige radijsmix
  • 200 g Griekse stijl yoghurt

Snijd de ui in ringen en de koriander grof. Meng de spitskool, rauwkost, uienringen, yoghurt, koriander, peper en eventueel zout.

2
2
  • 300 g lamsworstjes

Verhit de grillpan. Gril de worstjes in 8 min. bruin en gaar.

3
3
  • 4 naanbroden knoflook & koriander

Rooster ondertussen het naanbrood in een koekenpan zonder boter of olie tot het warm en knapperig is.

4
4
  • 3 el mangochutney

Snijd de naanbroden open en vul ze met wat salade en serveer met de lamsworstjes en mangochutney. Serveer de rest van de salade apart erbij.

variatietip:

Je kunt de lamsworstjes ook vervangen door gekruide worstjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.