Ta­gli­a­tel­le met erw­ten & kal­koen

Rijkgevuld gerecht dat in een kwartier op tafel staat. Ook perfect voor een etentje.

(119)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Rijkgevuld gerecht dat in een kwartier op tafel staat. Ook perfect voor een etentje. 4 personen
2 119

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de tuinerwten volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kalkoen op hoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Voeg de Boursin, bouillon en aspergetips toe en laat in 5 min. op middelhoog vuur gaar worden.
  3. Snijd de blaadjes van de munt fijn. Meng de pasta met de erwten en bestrooi met 1/3 van de munt. Schaaf de kaas. Strooi de rest van de munt en de kaas over het kalkoenmengsel en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 600 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Tagliatelle met erwten & kalkoen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met erw­ten & kal­koen

1
1
  • 300 g tagliatelle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 450 g tuinerwten

Kook ondertussen de tuinerwten volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3
3
  • 1 el olijfolie
  • 300 g Franse scharrelkalkoendijblokjes

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kalkoen op hoog vuur in 3 min. rondom goudbruin.

4
4
  • 250 g Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden
  • 200 ml hete kippenbouillon
  • 100 g aspergetips

Voeg de Boursin, bouillon en aspergetips toe en laat in 5 min. op middelhoog vuur gaar worden.

5
5
  • 15 g verse munt

Snijd ondertussen de blaadjes van de munt fijn. Meng de pasta met de erwten en bestrooi met 1/3 van de munt.

6
6
  • 50 g Grana Padano

Schaaf de kaas. Strooi de rest van de munt en de kaas over het kalkoenmengsel en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.