Pas­ta met kik­ker­erw­ten

Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas.

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas. 4 personen
2 59

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten en bleekselderij met de rozemarijn 8 min. op middelhoog vuur.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Voeg de kikkererwten en bouillon toe aan de groenten en kook op middelhoog vuur 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover. Serveer met de pasta.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 705 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in

Pasta met kikkererwten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met kik­ker­erw­ten

1
1
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 el olijfolie
  • 400 g fijngesneden hutspotgroenten
  • ½ el gebroken rozemarijn

Snijd de bleekselderij in boogjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de bleekselderij en hutspotgroenten met de rozemarijn 8 min. op middelhoog vuur.

2
2
  • 250 g tagliolini bicolore

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3
3
  • 400 g kikkererwten
  • 250 ml hete kippenbouillon
  • 150 g geitenkaas 50+

Voeg de kikkererwten en bouillon toe aan de groenten en kook op middelhoog vuur 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover. Serveer met de pasta.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.