Krui­den­dip

Zo krijgen je stukjes brood voor de kaasfondue een Italiaans tintje.

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Zo krijgen je stukjes brood voor de kaasfondue een Italiaans tintje. 4 personen
2 15

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd het basilicum, de platte peterselie en de oregano fijn en doe in een kommetje. Dip er het brood of de groenten in nadat je die in de kaas hebt gedoopt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1 kcal
Ook te zien in

Kruidendip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krui­den­dip

1
1
  • 5 g verse oregano
  • 7 g platte peterselie
  • 5 g basilicum

Snijd het basilicum, de platte peterselie en de oregano fijn en doe in een kommetje.

2
2

Dip er het brood of de groenten in nadat je die in de kaas hebt gedoopt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.