Ver­se pas­ta met su­gar­snaps en ve­ga­worst

Zo zie je tagliatelle niet vaak: met vegetarische worst én rucolasaus

(86)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Zo zie je tagliatelle niet vaak: met vegetarische worst én rucolasaus 4 personen
3 86

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij
Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maal de helft van rucola en de crème fraîche met de staafmixer of in de keukenmachine tot een saus. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de sugarsnaps beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de helft van olie in een hapjespan en bak de worsten in 3 min. goudbruin. Neem de worsten uit de pan en snijd in plakjes van een 1/2 cm breed. Verwarm ondertussen de rucolasaus in het achtergebleven braadvet op middelhoog vuur.
  3. Meng de worst, pasta en sugarsnaps erdoor. Neem van het vuur en meng de rest van de rucola en olie erdoor.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 397 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ver­se pas­ta met su­gar­snaps en ve­ga­worst

1
1
  • 125 ml crème fraîche
  • 62½ g rucola

Maal de helft van de rucola en de crème fraîche met de staafmixer of in de keukenmachine tot een saus.

2
2
  • 500 g sugarsnaps
  • 350 g verse tagliatelle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de sugarsnaps volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3
3
  • 210 g vegetarische braadworsten
  • 2 el olijfolie

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de worsten in 3 min. goudbruin.

4
4

Neem de worsten uit de pan en snijd in plakjes van een 1/2 cm breed.

5
5

Verwarm ondertussen de rucolasaus in het achtergebleven braadvet op middelhoog vuur.

6
6
  • 2 el olijfolie
  • 62½ g rucola

Meng de worst, pasta en sugarsnaps erdoor. Neem van het vuur en meng de rest van de rucola en olie erdoor.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.