Pro­secco­p­unch met bes­sen

Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje met alcohol Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker). 12 personen
3 12

Ingrediënten

12 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.
  2. Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.

variatietip:

Je kunt de punch ook met andere smaken bereiden. Vervang bijvoorbeeld de crème de cassis door Grand Marnier (sinaasappellikeur, Gall & Gall), het cranberrysap door mandarijnensap (Coolbest) en de blauwe bessen door mangostukjes (diepvries).

video

Ci­trus snij­den

Instructievideo - 01:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 13 g
  • natrium 2 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Proseccopunch met bessen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pro­secco­p­unch met bes­sen

1
1
  • 500 ml prosecco
  • 200 ml crème de cassis
  • 500 ml cranberrysap

Schenk de prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.

2
2
  • 1 handsinaasappel
  • 250 g blauwe bessen
  • 7½ g verse munt

Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.

variatietip:

Je kunt de punch ook met andere smaken bereiden. Vervang bijvoorbeeld de crème de cassis door Grand Marnier (sinaasappellikeur, Gall & Gall), het cranberrysap door mandarijnensap (Coolbest) en de blauwe bessen door mangostukjes (diepvries).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.