Ar­ti­sjok­dip

Bijzondere dip met artisjok, bieslook, mayonaise, kaas en knoflook.

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Bijzondere dip met artisjok, bieslook, mayonaise, kaas en knoflook. 4 personen
3 39

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de bieslook fijn. Pureer de kaas, de helft van de bieslook, knoflook, artisjokharten, mayonaise en peper met een staafmixer. Schep de dip in een potje en bestrooi met de rest van de bieslook.

combinatietip:

Lekker met grissini. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.

bewaartip:

Je kunt de dip 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgesloten in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 353 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Artisjokdip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ar­ti­sjok­dip

1
1
  • 2 el mayonaise
  • 200 g artisjokharten
  • ½ teen knoflook
  • 25 g Pecorino Romano
  • 12½ g bieslook

Snijd de bieslook fijn. Pureer de kaas, de helft van de bieslook, knoflook, artisjokharten, mayonaise en peper met een staafmixer.

2
2

Schep de dip in een potje en bestrooi met de rest van de bieslook.

combinatietip:

Lekker met grissini. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.

bewaartip:

Je kunt de dip 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgesloten in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.