Gris­sini

Voorgerecht met vis, ham en een lekkere dip. Voor elk wat wils.

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht Voorgerecht met vis, ham en een lekkere dip. Voor elk wat wils. 4 personen
2 80

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Leg de zalm, ribroast of yorkham en rauwe ham op een grote schaal. Zet de courgettelinten, artisjokdip en aioli in kommetjes erbij.
  2. Zet de grissini op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen grissini dippen en omwikkelen met iets lekkers naar keuze.

bereidingstip:

Ben je met een groot gezelschap? Vul de schaal aan met meer soorten vlees, vis en grissini. Kijk op ah.nl/ allerhande voor meer dips zoals de roquemole-dip, de dip van erwten en geitenkaas en de dip van aubergine.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.090 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 79 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 2.404 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Grissini

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gris­sini

1
1
  • 190 g aioli
  • 1 portie artisjokdip
  • 1 portie gegrilde courgettelinten
  • 80 g rauwe ham
  • 1 portie ribroast
  • 1 pak gerookte zalm trio

Leg de zalm, ribroast of yorkham en rauwe ham op een grote schaal. Zet de courgettelinten, artisjokdip en aioli in kommetjes erbij.

2
2
  • 200 g grissini

Zet de grissini op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen grissini dippen en omwikkelen met iets lekkers naar keuze.

bereidingstip:

Ben je met een groot gezelschap? Vul de schaal aan met meer soorten vlees, vis en grissini. Kijk op ah.nl/ allerhande voor meer dips zoals de roquemole-dip, de dip van erwten en geitenkaas en de dip van aubergine.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.