Quesa­dil­la met cho­ri­zo

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Chilibonen laten uitlekken, iets prakken en kaas erdoor scheppen. Mengsel over 2 tortilla's verdelen. Jalapaleñopepers in kleine stukjes snijden en erover strooien. Beleggen met plakjes chorizo. Rest van tortilla's erop leggen. Koekenpan verhitten. 1 quesadilla erin leggen en ca. 3 minuten bakken. Quesadilla met behulp van een bord of deksel keren en andere kant nog ca. 2 minuten bakken. Quesadilla onder aluminiumfolie warmhouden. Tweede quesadilla op dezelfde manier bakken. Intussen tomaten wassen en in stukjes snijden. Tomaten en zure room op quesadilla's scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.