An­dij­vie met gor­gon­zo­la

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 2 personen
2 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Andijvie wassen en laten uitlekken. Stronkjes in 2 gelijke delen scheuren. Klein stukje van onderkant van stronk snijden, maar bladeren aan stronk laten. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In grote koekenpan 1 el olie verhitten. 2 Halve stronkjes andijvie ca. 1 min. bakken. Stronken keren en aan andere kant 2 min. bakken tot bladeren bijna gaar zijn. Stronken met snijkant naar boven naast elkaar in ovenschaal leggen. Op zelfde wijze andere 2 stronken andijvie bakken en in ovenschaal leggen. Gorgonzola erboven verkruimelen. Schaal ca. 3 min. onder hete grill zetten en kaas laten smelten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 29 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.