Gnoc­chi met ri­vier­kreef­tjes

(93)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 93

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim water aan de kook brengen. Intussen broccoli schoonmaken en in kleine roosjes van stronk snijden. Gnocchi aan kokende water toevoegen en in ca. 5 minuten gaarkoken, ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. In andere pan met weinig water broccoli in ca. 3 minuten beetgaar koken.In pan met dikke bodem koksroom met bouillontablet verwarmen. Citroen goed schoonboenen en schil dun eraf raspen. Citroenrasp en rivierkreeftjes aan room toevoegen en geheel goed doorwarmen.Gnocchi en broccoli afgieten. Saus met rivierkreeftjes door gnocchi scheppen. Gnocchi op vier borden scheppen en broccoli erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.