Lauw­war­me saf­fraan­rijst­sa­la­de met ri­vier­kreef­tjes

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Saffraanrisotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi iets kleiner snijden. Stoneleeks in stukjes van 1 cm snijden. Paprika's boven kom afgieten en in stukjes snijden. Paprikavocht met citroensap tot dressing kloppen. Risotto, stoneleeks, rucola, paprika, surimi en helft van rivierkreeftjes erdoor scheppen. Eikenbladsla over twee of drie wijde kommen verdelen. Rijstsalade erop scheppen. Rest van rivierkreeftjes erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.