Ro­mi­ge zalm­wraps met avo­ca­do

Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!

(700)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar! 4 personen
2 700

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.

kookstaptip:

Besprenkel de plakjes avocado met limoensap. Zo blijft het vruchtvlees mooi groen.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 825 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Romige zalmwraps met avocado

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ro­mi­ge zalm­wraps met avo­ca­do

1
1
  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika
  • 320 g Atlantische zalm in water

Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.

2
2
  • 2 el olie

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min.

3
3
  • 1 avocado

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes.

4
4
  • 8 tortillawraps

Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5
5
  • 75 g veldsla
  • 200 g zuivelspread bieslook light

Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.

kookstaptip:

Besprenkel de plakjes avocado met limoensap. Zo blijft het vruchtvlees mooi groen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.