Nieuwe website

Ah.nl/allerhande is vernieuwd! Nu nog mooier en overzichtelijker, maar natuurlijk wel met de vertrouwd lekkere recepten. Op je computer, tablet of smartphone: Allerhande is altijd en overal bereikbaar.

Nog meer kookvideo’s

Bekijk thuis of onderweg één van de meer dan 400 praktische kookvideo’s die je helpen je kooktechnieken te verbeteren of een gerecht gemakkelijk stap voor stap te bereiden. Er komen elke maand nieuwe video’s bij.

Favoriete recepten altijd bij de hand

Lekker recept gevonden? Klik op het hartje en verzamel al je favorieten. Met een Mijn ah.nl profiel vind je ze ook terug op je tablet, smartphone en in de Appie-app.

Een plaatje op je bord

De grote foto’s helpen je het recept te kiezen waar je zin in hebt. En je weet precies hoe je gerecht eruit komt te zien. Zo wordt koken nog leuker!

Nog meer Allerhande

Allerhande biedt de beste hulp bij het kiezen en maken van de lekkerste gerechten. In de winkel, in het magazine, op je computer, tablet en smartphone.

Nieuw: kookhulp in de keuken

Allerhande Koken-app: Jouw lekkerste kookhulp in de keuken. In de iPad-app vind je talloze recepten die stap voor stap met foto’s en video’s worden uitgelegd. Iedere woensdag ontvang je een nieuw receptenpakket. Download gratis.

Het magazine in de winkel en als app

Allerhande magazine heeft een make-over ondergaan. Het resultaat: een frisse uitstraling, gloednieuwe rubrieken, lekkere recepten en véél kookhulp. Download gratis in de App Store of via Google Play.

Allerhande op social media

Volg ons op Pinterest. We hebben tientallen ‘prikborden’ vol lekkere culinaire ideeën. Wist je dat Allerhande ook een eigen kanaal op YouTube heeft?

Succes gegarandeerd

Allerhande recepten worden samengesteld door onze ervaren culinaire experts en veelvuldig getest en geproefd in de Allerhande testkeuken. Een typisch Allerhande recept is duidelijk, bevat niet te veel ingrediënten en is natuurlijk ook gewoon lekker.

Wat vind jij?

Onze website is net als jouw favoriete familierecept. Ook dat blijf je steeds verbeteren. Jouw feedback heeft ons enorm geholpen om de site nóg beter te maken. Bedankt! En blijf vooral je mening geven, want met jouw hulp bouwen we samen aan de lekkerste Allerhande-site.

Geef je mening

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.