Onze winkels

Vier typen winkels

Om onze klanten met het juiste aanbod op de juiste plaats te kunnen bedienen, hebben we vier verschillende typen winkels. Een gezin in een nieuwbouwwijk heeft immers een ander boodschappenlijstje dan een student in de binnenstad. Door het assortiment van de winkels af te stemmen op de behoeften van onze klanten proberen we iedereen zo persoonlijk mogelijk te helpen.

Wijkwinkel

Voor de dagelijkse boodschappen

De wijkwinkel is de supermarkt van Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, zoals iedereen die kent. We willen onze klanten zo persoonlijk mogelijk helpen. Daarom spelen we in op lokale behoeften en vindt u bij de wijkwinkel ook streekproducten.

In een aantal plaatsen in Nederland kunt u al boodschappen doen in de vernieuwde Albert Heijn. De nieuwe formule, die gebaseerd is op de uitkomsten van een aantal pilots in het afgelopen jaar, biedt uitgebreide keuze, volop voordeel en veel winkelplezier. De vernieuwde supermarkt biedt een groot en gevarieerd assortiment, met een royaal versaanbod. Er is onder andere een ruime sortering delicatessen - vleeswaren worden vers gegrild - en brood komt uit eigen oven. Ook zijn er verschillende kookconcepten, zoals Kookgemak en Maaltijdgemak. In de winkel zijn producten in producten van verschillende prijzen en kwaliteit verkrijgbaar: u kunt kiezen uit een breed assortiment bekende A-merken en de eigen merken van Albert Heijn. U kunt het bij Albert Heijn zo betaalbaar en bijzonder maken als u zelf wilt. Bovendien is in één oogopslag te zien waar voordeel te behalen is. De rode route toont de altijd laag geprijsde producten, de oranje route de bonusaanbiedingen.

Verder komen er in de nieuwe supermarkt - onder de naam AH TV - op diverse afdelingen en bij de kassa's LCD-schermen te hangen waarop allerlei informatie wordt getoond. De informatie op het scherm verschilt per afdeling. Zo krijgt u bij de versafdelingen kook- en bereidingstips te zien en bij de kassa serviceboodschappen. Ook zal de laatste TV commercial van Albert Heijn op de schermen te zien zijn evenals productpromoties van leveranciers.

Meer over de wijkwinkel

Vind een Albert Heijn winkel bij u in de buurt

AH XL

Voor de grote boodschappentrip

AH XL is uitermate geschikt voor het doen van de grote boodschappen, vanwege het ruime assortiment, de gegarandeerde parkeermogelijkheid en de goede bereikbaarheid. Dé oplossing voor klanten die graag met gemak en voordeel de dagelijkse boodschappen in huis halen. AH XL is een bron van inspiratie. U vindt er veel verse producten, speciale lekkernijen en een grote wijnafdeling. Maar ook van alles voor het huishouden of voor uw ontspanning. Elke woensdagmiddag wordt er een verrassende activiteit georganiseerd voor uw kinderen in de AH XL.

Meer over AH XL

Vind een AH XL bij u in de buurt

AH to go

Voor de snelle aankoop onderweg

AH to go is een gemakswinkel met snelle en gezonde oplossingen voor op het werk, thuis of onderweg. De winkel heeft veel vers eten en drinken. Gemak, kwaliteit en versheid zijn de kenmerken van de circa 1200 AH to go-artikelen. Zo helpen we klanten met een druk bezet leven zonder omwegen aan een vers ontbijt, een gezonde lunch, die vergeten boodschap, of een complete maaltijd.

Meer over AH to go

Vind een AH to go bij u in de buurt

AH online boodschappen

Online boodschappen bestellen

Bij Albert Heijn kunt u op elk moment van de dag, zeven dagen per week online uw boodschappen bestellen. De artikelen hebben dezelfde prijs als in een gewone Albert Heijn-winkel. Wij bezorgen uw boodschappen tot in de keuken.

Meer over online boodschappen doen

Naar AH online boodschappen

AH Pick Up Point

Wij doen de boodschappen voor u

De Pick Up Point service is een nieuwe manier van boodschappen doen bij Albert Heijn. U bestelt online uw boodschappen. Wij doen de boodschappen voor u, en u haalt ze op wanneer het u uitkomt. De service heeft geen minimum aankoopbedrag en u betaalt dezelfde prijzen als in de winkel.

Meer over Pick Up Point

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.