Actueel

Verrassende en bijzondere producten

Albert Heijn helpt je sinds 1887 de lekkerste en mooiste producten te ontdekken. En we hebben weer veel verrassends in ons assortiment, dat we je graag laten proberen. Bijvoorbeeld witte tonijnsteak. Allemaal net even anders, maar erg lekker.

Bekijk ons verrassend assortiment

Lekker gezond lezen

Wil je gezonder leven, lees dan dit digitale magazine 'Gezonder Mag'. Hierin staan allerlei tips, weetjes en adviezen over gezondere voeding. Onder andere lees je over Bastiaan Ragas die in een interview vertelt hoe belangrijk gezondere voeding voor hem is. Bewust en lekker gaan steeds vaker samen'.

Meer over het magazine

Biologisch van Albert Heijn

Biologisch is veel meer dan een keurmerk. Het staat voor een manier van leven. Voor lekker eten met een goed gevoel. En voor verantwoord omgaan met de natuur, dieren en mensen. Wij geloven dat echt en lekker eten voor iedereen is. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod van de beste biologische producten voor een goede prijs. Neem het ervan en geniet van het lekkerste wat de natuur te bieden heeft!

Meer over biologisch

AH Slim Only combideal €9.99 voordeligst volgens bellen.com

Uit een vergelijking tussen mobiele telefoonabonnementen, sim only en prepaid door bellen.com blijkt dat smartphone gebruikers met de AH Slim Only combideal het voordeligst uit zijn met gemiddeld: 9.99 euro p/mnd.

Meer over AH Slim Only

Nieuwe AllesVoor: een frisse start

Januari en februari. Van winterslaap is geen sprake. Integendeel. Aan de slag. Benut deze 'saaie' maanden voor een frisse start van het nieuwe jaar!

Bekijk tijdschrift

Steun Resto VanHarte!

Het recept voor een betere buurt. Bij Resto VanHarte komen mensen bij elkaar. Zij koken en eten samen en creëren een ontmoetingsplek in de buurt. Vanuit de gedachte dat eten verbindt. Iedereen is welkom! Dit initiatief ondersteunt AH dan ook van harte.

Steun en doe mee

Gratis bezorging bij 5 Arla biologische & lactosevrije producten

Deze week ontvang je 100% korting op de servicekosten bij aankoop van 3 bekers Ben & Jerry's. Laat je bestelling bezorgen tot in de keuken of haal hem op bij een AH Pick Up Point op dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22 en zaterdag 24 januari 2015.

Naar de bezorg-actie

Sparen voor kristalglas glazen van Villeroy & Boch Group

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je in de winkel 1 zegel. Bestel je online, dan ontvang je kristalzegels bij je bezorging. Bij inlevering van 40 zegels + 2.99 euro ontvang je een complete set van vier glazen.

Bekijk de spaaractie

Alleen online: Buitenbeentjes

Je kunt vanaf nu 'Buitenbeentjes' bestellen op ah.nl. Dat is een pakket met groente en fruit die door hun afwijkende vorm of uiterlijk niet in de winkel terecht komen. Ze zien er misschien iets anders uit dan we gewend zijn, maar zijn net zo lekker.

Meer over Buitenbeentjes

Beste AGF product van het jaar!

AH Sweet Eve aardbeien is gekozen door de consumenten als Beste Product van het Jaar 2014-2015 in de categorie Aardappels, Groente & Fruit. We moeten helaas wachten op de zomer voordat we weer kunnen smullen van deze heerlijk zoete aardbei.

Goede producten voor een goed prijsje

Bij AH vind je ook heel veel goede producten voor een goed prijsje. Die producten noemen we een 'goed koopje'. Deze herken je aan het logo hiernaast. En natuurlijk geldt voor alle goede koopjes onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie.

Bekijk producten

365 boodschappen

"Ik ben sopraan en haal zelfs de hoge C. Dat is aardig hoog.", vertelt Pietrix. Ontmoet de klanten van Albert Heijn. Kijk hier dagelijks mee naar een nieuw portret en ontdek wat diegene met zijn of haar boodschappen gaat maken.

Volg hier 365 boodschappen

AH Fotoservice: 20% korting op alle canvassen

Je mooiste foto voordelig aan de muur. Nu 20% korting op alle canvassen. Bijvoorbeeld 20x30cm van 17.95 voor 14.36 euro. Deze actie is geldig t/m 1 februari 2015.

Naar de Fotoservice actie

AH Kinderyoghurt: spaar alle Glowies

Vanaf 1 september kun je sparen voor nieuwe figuurtjes. In de AH Kinderyoghurt aardbei met verrassing vind je Glowies. Elke Glowy heeft een eigen karakter. Deze actie loopt tot 1 april 2015. Op=op.

Naar de actie

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail of SMS die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Veelal wordt hierin een waardebon aangeboden van Albert Heijn ter waarde van €100, €250 of €500. In deze zogenaamde 'phishing-acties' wordt onze naam en logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Deel hier niet aan mee, het gaat om oplichterij.

Lees verder