Albert Heijn XL de beste supermarkt van Nederland!

In het GfK zomerrapport 2014 staan onze AH XL-winkels weer op 1! Onze klanten geven onze XL-winkels een hoge waardering voor de netheid in de winkels en de aanwezigheid van artikelen. En zelfs de hoogste waardering voor de ruime keuze in artikelen en een goede versafdeling. Daar zijn we trots op. En daar willen we onze klanten voor bedanken.


Wasmiddel AH Wit 'Beste uit de test' Consumentenbond

In de Consumentengids van juli/augustus 2014 zijn de resultaten van de witwasmiddelen-test opgenomen. AH Wit waspoeder staat op een gedeelde tweede plaats van de geteste producten en krijgt daarmee het predicaat Best Getest. AH Wit scoort vooral goed op vlekverwijdering. Maar ook op gebruiksgemak, kleurbehoud en het ontbreken van wasmiddelresten scoort ons huismerk goed.


Hele dag onbeperkt treinen voor €17

Bij AH kan je van 14 t/m 27 juli 2014 een Dagkaart kopen voor 17 euro in plaats van 50.80 euro. Met een e-ticket Dagkaart reis je doordeweeks vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

Naar de NS-actie

Spaar voor jouw unieke cadeaubox met persoonlijke flesjes

Hét cadeau voor een verjaardag, felicitatie, bedankje of barbecue. Spaar via de actieverpakkingen Coca-Cola 4-pack 1.5 liter fles of 6-pack 0.33 liter blik, alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Meer over de Coca-Cola actie

De hele zomer je boodschappen voor €2.99 thuisbezorgd

Bij besteding boven 100 euro worden al je zomerboodschappen thuisbezorgd voor slechts 2.99 euro. Reserveer nu je bezorgmoment.

Bestel online

2e halve prijs op je favoriete tijdschriften

Vanaf 7 juli t/m 3 augustus 2014 ontvang je het 2e tijdschrift voor de halve prijs. De actie is alleen geldig op vertoon van je Bonuskaart bij alle AH-winkels. Wees er snel bij, want op=op!

Bekijk deelnemende tijdschriften


AH Fotoservice: €9 korting op Fotoprints

Net terug van vakantie? Laat dan al je mooiste vakantiefoto’s afdrukken. Nu met 9 euro korting bijv. 100 foto’s, 10x15 cm (10 serie). Deze actie is geldig bij bestellingen geplaatst tussen 21 juli t/m 10 augustus 2014.

AH Fotoservice acties

AH Stomerijservice: 25% korting op 2-delig kostuum*

Laat je kostuums voordelig stomen. Van 14 juli t/m 10 augustus 2014 ontvang je 25% korting op een 2-delig kostuum. Je betaalt dan 10.80 euro in plaats van 14.40 euro.

*Uitgezonderd suède en leder.

AH Stomerijservice

Jamie Oliver servies in pastelkleuren

De kommen en bekers van het Wavesservies van Jamie Oliver zijn nu ook verkrijgbaar in prachtig pastel. Met het Jamie Oliver servies staan al je gerechten prachtig op tafel. Het servies is voor een mooie actieprijs en met extra Air Miles korting verkrijgbaar.

Bekijk Jamie Oliver servies

Spaar alle 8 badeendjes

T/m 1 oktober 2014 vind je bij de AH Kinderyoghurt vanaf nu een nieuwe verrassing: badeendjes. Elk eendje heeft een eigen karakter, spaar ze daarom allemaal! Ook maak je kans op een reuze badeend.

Naar de actie

Met het hele gezin naar de Efteling

Je verzilverde Efteling tickets zijn geldig t/m 5 november 2014. Maak er een mooie dag van met het hele gezin.

Naar de actievoorwaarden

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail of SMS die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Veelal wordt hierin een waardebon aangeboden van Albert Heijn ter waarde van €100, €250 of €500. In deze zogenaamde 'phishing-acties' wordt onze naam en logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Deel hier niet aan mee, het gaat om oplichterij.

Lees verder

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.