Acties en laatste nieuws

Brood met alleen het broodnodige

Ons brood bevat natuurlijke ingrediënten en we laten het langer rijzen. Die combinatie zorgt voor een heerlijke smaak.

Ontdek zelf ons brood

 

Gratis bezorging of ophalen

Deze week ontvang je 100% korting op de servicekosten bij aankoop van 3 pakken Campina kaas of 2 Kornuit producten. Alleen geldig als je jouw bestelling op woensdag 4 of zaterdag 7 mei, thuis laat bezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point.

Bekijk actie Campina

Bekijk actie Grolsch

 

Gewijzigde openingstijden Hemelvaartsdag

Op donderdag 5 mei is het Hemelvaartsdag. Op deze dag zijn sommige winkels niet of beperkt open. Daarnaast bezorgen wij geen boodschappen en zijn ook onze Pick Up Points gesloten. Zoek jouw winkel in de winkelvinder voor de actuele openingstijden.

Vind AH-winkel

Extraatje van de week

Het doen van boodschappen wordt nu nog leuker. Want wanneer jij deze week een bestelling plaatst van meer dan 150 euro ontvang jij van ons een gratis extraatje.

Kijk wat je deze week ontvangt

Alles voor moederdag

Op 8 mei is het weer Moederdag. Een perfecte dag om jouw allerliefste moeder in het zonnetje te zetten. Wij hebben voor jou al een aantal ideeën op een rij gezet.

Bekijk onze Moederdag pagina

Wegens succes verlengd! Spaar nu voor 50% korting op vrolijke bloempotten

Het is weer lente! Alles groeit en bloeit. Daarnaast is het tijd om onze moestuinplantjes te gaan verpotten. Spaar daarom de komende weken bij 680 AH winkels voor bloempotten.

Bloempot spaaractie

 

Verzilver je volle spaarkaart en ontvang 10 euro entreekorting op de Efteling

Verzilver je volle spaarkaart(en) t/m 5 juni 2016 bij Albert Heijn in de winkel. Per volle spaarkaart ontvang je 10 euro op de entree van de Efteling. De bij AH verzilverde Eftelingtickets zijn geldig t/m 31 oktober 2016.

Efteling actie

Spaar alle 8 draakjes

Bij aankoop van een AH Aardbeienyoghurt ontvang je gratis zolang de voorraad strekt een Sjakie Drakie figuur. Spaar ze alle 8 en maak direct kans op 1 van 100 reuzen draken door het gouden ei te vinden.

Bekijk actie