Alle acties op een rij.
		  Gewoon op ah.nl.

 

Jij bepaalt wat je met korting haalt

Plakken, plakken, plakken... 10 tot wel 50% korting pakken. Jij bepaalt wat je met korting haalt tijdens de AH Jokerweken. Je kunt zelfs een 10% Joker op een Bonusaanbieding plakken. Zo krijg je korting op korting!

Alles over Jokers plakken

Speciale online Jokers

Bestel je boodschappen online en profiteer van speciale online Jokeracties met 1 en 2 euro korting op diverse producten.

Bestel nu online

Nieuw: inleveren mobiel of tablet voor geld

Er is een nieuwe service bij Albert Heijn: Techreturns. Je kunt oude mobiele telefoons en tablets inleveren bij speciale inleverpunten in onze winkels en je ontvangt daarvoor tot 350 euro per toestel én 100 Air Miles!

Alles over Telefoon & Tablet recycling bij AH

Haal de Efteling in huis met AH Zuivel

Vanaf 24 maart t/m 1 juni 2014 vind je op verschillende 1 liter en 1,5 liter pakken AH Zuivel zoals melk, yoghurt en vla een Efteling attractie met leuke weetjes en vragen. Je maakt ook kans op sprookjesachtige Efteling prijzen met als hoofdprijs een overnachting in het Sprookjesbos voor het gezin.

Naar de Efteling actie

Speel de game, maak kans op 100.000 Air Miles

Laat de Air Miles eekhoorn zo snel mogelijk door de keuken vliegen. Ben jij de snelste? Dan maak je kans op 100.000 Air Miles.

Speel de game

Nieuwe kleuren Jamie Oliver servies

De kommen en bekers van het Wavesservies van Jamie Oliver zijn nu ook verkrijgbaar in prachtig pastel. Met het Jamie Oliver servies staan al je gerechten prachtig op tafel, zeker met de paasdagen. Het servies is voor een mooie actieprijs en met extra Air Miles korting verkrijgbaar.

Bekijk Jamie Oliver servies

Kom naar de Allerhande WE LOVE lente kookworkshop

Op 2 en 3 mei maken we namelijk het lekkerste van het voorjaar: soep en salade van asperges, lamsrack met kruidenkorst en taart met pistachenoten. Wees er snel bij, want vol=vol!

Schrijf je in via www.miele.nl/allerhandekookworkshop4

2e halve prijs op tijdschriften

Vanaf maandag 14 april t/m zondag 11 mei 2014 ontvang je het 2e tijdschrift voor de halve prijs. De actie is alleen geldig op vertoon van je Bonuskaart bij alle AH-winkels. Wees er snel bij want op=op!

Bekijk deelnemende tijdschriften

Korting op bezorgen bij Capri-Sun 10 pak

Op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 april worden je boodschappen gratis thuisbezorgd bij aankoop van 2 actieproducten van Capri-Sun 10 pak.

Naar de Capri-Sun actie

AH Fotoservice: foto's op woonaccessoires

Laat jouw leukste foto's op servies en woonaccessoires bedrukken bijv. een keukenshort met foto van 159.95 voor 12.76 euro. Deze actie is geldig bij bestellingen geplaatst tussen 14 april t/m 11 mei 2014.

AH Fotoservice acties

Spaar alle 8 badeendjes

T/m 1 oktober 2014 vind je bij de AH Kinderyoghurt vanaf nu een nieuwe verrassing: badeendjes. Elk eendje heeft een eigen karakter, spaar ze daarom allemaal! Ook maak je kans op een reuze badeend.

Naar de actie

AH Stomerijservice: 25% korting op jas, jack of mantel

Van 22 april t/m 18 mei 2014 krijg je 25% korting op het stomen van een jas, jack of mantel. Laat bijv. een windjack stomen voor 8.96 in plaats van 11.95 euro.

*Uitgezonderd suède, leder en gala.

AH Stomerijservice

Dag onbeperkt treinen voor €17

Bij AH kon je t/m 23 maart 2014 een NS Dagkaart kopen voor 17.00 euro ipv. 49.20 euro. Met een e-ticket Dagkaart van NS reist u 1 dag onbeperkt met de trein van o.a. NS door heel Nederland.

Naar de NS actie

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.