Acties en laatste nieuws

Time to BBQ!

Met heerlijke temperaturen is barbecuëen helemaal een feest. En met deze heerlijke producten en recepten van Albert Heijn wordt het gegarandeerd een lange, zwoele avond.

Bekijk onze BBQ aanbiedingen

 

Gratis bezorging of ophalen

Deze week ontvang je 100% korting op de servicekosten bij aankoop van 2 Nivea zonneartikelen of 5 zakken snoep. Alleen geldig als je jouw bestelling op woensdag 29 juni, donderdag 30 juni of zaterdag 2 juli, thuis laat bezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point.

Bekijk actie Nivea

Bekijk actie snoep

 

Air Miles festival

Van maandag 27 juni t/m zondag 3 juli 2016 zijn je Air Miles 2x zoveel waard op scherpe aanbiedingen. 100 Air Miles is normaal 1 euro en alleen deze week nu 2 euro. Profiteer nu!

Naar Air Miles aanbiedingen

 

Nieuwtje - wekelijks nieuwe of vernieuwde producten

Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar de lekkerste producten. Daarom hebben we regelmatig nieuwe of vernieuwde producten in onze winkels. Wekelijks zetten we één van deze producten in de schijnwerper en vertellen we graag wat ons product zo speciaal maakt.

Bekijk de producten

 

Spaar alle 160 Dinoplaatjes

Bij iedere 10 euro aan boodschappen die je doet ontvang je een set van 4 bijzondere Dino plaatjes. Samen met de AH Dino app breng je met deze bijzondere plaatjes de Dino tot leven.

Naar spaaractie

 

Word een echte Grillmaster!

Met heerlijke temperaturen is barbecuëen helemaal een feest. En met deze heerlijke producten en recepten van Albert Heijn wordt jij gegarandeerd een echte Grillmaster!

Bekijk het hele assortiment

 

Online wijnmarkt

Begin je zomer goed met een van deze 3 heerlijke zomerse wijndozen. Wees er snel bij, want OP=OP!

Bekijk assortiment

 

Speciaal Ramadan assortiment

Vanaf maandag 30 mei t/m zondag 10 juli hebben wij een speciaal assortiment voor Ramadan in een aantal winkels. Wel zo makkelijk, omdat je dan alle producten voor Ramadan in 1x in huis kan halen.

Bekijk deelnemende winkels

 

Spaar alle 8 draakjes

Bij aankoop van een AH Aardbeienyoghurt ontvang je gratis (zolang de voorraad strekt) een Sjakie Drakie figuur. Spaar ze alle 8 en maak direct kans op 1 van 100 reuzen draken door het gouden ei te vinden.

Bekijk actie

Teler Mari over frambozen

Nog even en dan zijn de aardbeien en frambozen op hun lekkerst. Onze teler Mari van den Heuvel vertelt wat daar allemaal bij komt kijken. En hoe hij zijn producten teelt en beschermt zodat over een paar weken het lekkerste zomerfruit in onze winkels ligt.

Bekijk de video

 

Openmaakinstructie nabestelling koksmessen vivo I Villeroy & Boch Group

Heb jij vivo I Villeroy & Boch Group bestek nabesteld en heb je ook de koksmessen toegevoegd? Dan is de kans groot dat je binnenkort de levering binnenkrijgt. Omdat de messen vlijmscherp zijn, willen we je erop wijzen goed op te letten bij het openmaken.

Bekijk openmaakinstructie