Gratis boerderijmini bij elke €15

Ontvang bij elke 15 euro aan boodschappen een gratis boerderijmini. Spaar zo een hele boerderij bij elkaar zoals een grazende koe, zwemmende eendje of een tractor. Zet ze in elkaar en spelen maar. In het boekje vind je ook boordevol leerzame en leuke informatie over het boer'nleven.

Alles over boerderijmini's

Kom zaterdag 11 oktober naar de 'Doe als een boer-Dag'

Altijd al willen weten hoe een koe wordt gemolken of waarom kippen met witte oren witte eieren krijgen? Op zaterdag 11 oktober staan een aantal van onze boeren klaar om je te ontvangen voor een leuk dagje uit.

Inschrijven Doe als een boer-Dag

Minimaal 6 gratis boerderijmini's bij elke bestelling

Ontvang minimaal 6 gratis boerderijmini's bij elke bestelling vanaf 70 euro (exclusief statiegeld en servicekosten). Laat je boodschappen thuisbezorgen of haal ze op bij één van de AH Pick Up Points.

Bestel online

Heel Holland Bakt assortiment

Met het speciale assortiment van AH wordt bakken pas echt een feest! Het Heel Holland Bakt-assortiment is tijdelijk verkrijgbaar van 15 september t/m 12 oktober 2014 in onze winkels en is ook online bestelbaar.

Bekijk het speciale assortiment

Albert Heijn XL de beste supermarkt van Nederland

Onze AH XL-winkels zijn uitgeroepen tot de beste supermarkt. Dat komt mede doordat onze klanten ons het hoogste cijfer hebben gegeven voor onze versafdelingen in het GfK Zomerrapport 2014. Daar willen wij jullie ontzettend voor bedanken.


2e halve prijs op veel tijdschriften

Vanaf maandag 22 september t/m zondag 12 oktober ontvang je het 2e tijdschrift voor de halve prijs. De actie is alleen geldig op vertoon van je Bonuskaart bij alle AH-winkels. Wees er snel bij want op=op!

Naar de tijdschriften-actie

Week van de Pauzehap: gezonde start van het nieuwe schooljaar

Van 22 t/m 26 september start voor ruim 240.000 basisschoolleerlingen (groep 5 t/m 8) de Week van de Pauzehap, een onderdeel van 'Ik eet het beter'. Kinderen leren alles over gezonde tussendoortjes, door middel van lesmaterialen en een gratis boodschappenpakket vol fruit en groentesnacks. Dit lesprogramma is ontwikkeld door AH in samenwerking met het Voedingscentrum.

Meer over Ik eet het beter

365 boodschappen

Ontmoet de klanten van Albert Heijn. Elke dag brengen we iemand in beeld die net boodschappen heeft gedaan. Kijk hier dagelijks mee naar een nieuw portret en ontdek wat diegene met zijn of haar boodschappen gaat maken.

Volg hier 365 boodschappen

AH Boeren meergranen maanzaad 'Beste uit de test' en 'Beste koop'

In de Consumentengids van september 2014 zijn 15 soorten meergranenbrood getest. AH Boeren maanzaad komt op de tweede plaats van de geteste producten en krijgt daarmee het predicaat 'Beste uit de test' en 'Beste koop'. Opvallend zijn de maandzaadjes op de korst die een typerende smaak geven. Alle broden zijn beoordeeld op uiterlijk, geur en smaak. Maar ook op zoutgehalte, hoeveelheid vezels en de informatie op de etiketten.

Lees meer op de site van Consumentenbond

Korting op bezorgen bij aankoop Arla yoghurt

Laat je boodschappen thuisbezorgen of haal het op bij een AH Pick Up Point op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Bij aankoop van 2 verpakkingen Arla yoghurt ontvang je 50% korting op de servicekosten. Bij 4 verpakkingen worden je boodschappen gratis thuisbezorgd.

Naar de bezorg-actie

AH Fotoservice: 20% korting op school- en kantoorartikelen

Maak het gezelliger op je werk, school of college door middel van gepersonaliseerde notitie- en/of collegeblokken. Of maak een prettige muismat om je computer werkzaamheden goed te ondersteunen. Deze actie is geldig bij bestellingen geplaatst tussen 8 t/m 28 september 2014.

AH Fotoservice acties

AH Stomerijservice: 2 colberts en 1 pantalon* met korting

Laat je colberts en pantalon stomen nu met korting, *uitgezonderd suède, leder en gala. Je betaalt 15.90 in plaats van 22.35 euro. Deze actie is geldig van 8 september t/m 5 oktober 2014.

AH Stomerijservice

Etos breidt uit op ah.nl

Goed nieuws want vanaf nu bestel je o.a. shampoo, tandpasta en Etos-luiers gewoon mee met je dagelijkse boodschappen. Kies je voor Etos-huismerk? Dan krijg je 50% korting op de servicekosten van je online bestelling als je tussen 15 en 21 september je bestelling laat bezorgen of ophaalt. Gebruik tijdens het online bestelproces de actiecode Etos14.

Bestel Etos-huismerk met 50% korting op servicekosten

Spaar voor jouw unieke cadeaubox met persoonlijke flesjes

Hét cadeau voor een verjaardag, felicitatie, bedankje of barbecue. Spaar via de actieverpakkingen Coca-Cola 4-pack 1.5 liter fles of 6-pack 0.33 liter blik, alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn. De actie loopt t/m 30 september 2014, zolang de voorraad strekt (op=op).

Meer over de Coca-Cola actie

AH Kinderyoghurt: spaar alle Glowies

Vanaf 1 september kun je sparen voor nieuwe figuurtjes. In de AH Kinderyoghurt aardbei met verrassing vind je Glowies. Elke Glowy heeft een eigen karakter. Deze actie loopt tot 1 april 2015. Op=op.

Naar de actie

Hele dag onbeperkt treinen voor €17

Bij AH kon je t/m 27 juli 2014 een Dagkaart kopen voor 17 euro in plaats van 50.80 euro. De e-ticket Dagkaart van NS is te gebruiken in de 2e klas van 14 juli t/m 12 oktober 2014. Reizen is toegestaan op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

Naar de NS-actie

Met het hele gezin naar de Efteling

Je verzilverde Efteling tickets zijn geldig t/m 5 november 2014. Maak er een mooie dag van met het hele gezin.

Naar de actievoorwaarden

Pas op voor nepacties

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail of SMS die niet afkomstig zijn van Albert Heijn. Veelal wordt hierin een waardebon aangeboden van Albert Heijn ter waarde van €100, €250 of €500. In deze zogenaamde 'phishing-acties' wordt onze naam en logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Deel hier niet aan mee, het gaat om oplichterij.

Lees verder

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.